Acasa / Retete culinare / Aperitiv Dobos

Aperitiv Dobos

Ingrediente – Apertiv Dobos

felii de sunca  (york sau praga) , felii cascaval  hochland.

Decor: rondele de masline negre, frunze de patrunjel, cubulete ardei rosu gogosar sau gras.

Mod de preparare

    1. Incepem sa construim aperitivul cu primul strat de cascaval, apoi de sunca , astfel incat sa obtinem 5 straturi de cascaval si 4 de sunca. Se acopera cu folie alimentara.
    2. Se lasa  rece min 1 ora  dupa care se taie si se decoreaza dupa preferinta cu rondele de masline, frunze de patrunjel proaspat si cubulete de ardei.

Pofta Buna!

Reteta oferita de Paul – Bucatar la Restaurantul Monaco Zalau

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Inghetata cu capsuniInghetata cu capsuni Ingrediente Inghetata cu capsuni 400 ml smantana pentru frisca,  2 galbenusuri, 100 ml lapte, 200 gr zahar, […]
  • Pastrama rapida de puiPastrama rapida de pui O alternative mult mai gustoasa si sanatoasa la mezelurile din comert, pastrama de pui este usor de […]
  • Chiftelute cu carneChiftelute cu carne Ingrediente Chiftelute cu carne 500 gr carne tocata ( spata de porc) , 2 oua, 2 felii de franzela , 1 […]
  • Oua umplute cu branza si ceapa verdeOua umplute cu branza si ceapa verde Ingrediente Oua umplute cu branza si ceapa verde 6 oua,  3 linguri branza dulce,  2 fire de ceapa verde, 3 […]
  • Prajitura cu branza dulcePrajitura cu branza dulce Ingrediente Prajitura cu branza dulce Foi :  3 oua, 13 linguri ulei, 13 linguri lapte, 13 linguri zahar, 15 […]
  • Rulada de cascavalRulada de cascaval Rulada de cascaval este un aperitiv aspectuos, usor de preparat si foarte gustos. Poate fi umpluta cu […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress