Acasa / Retete culinare / Aperitiv cu branza

Aperitiv cu branza

Ingrediente

Suport : 1 castravete taiat rondele

Umplutura: 100 gr branza proaspata,  1 lingura smantana, piper, sare,

Decor: rondele de masline negre, patrunjel verde.

 

Mod de preparare

  1. Intr-un bol se omogenizeaza branza cu smantana, pana devine ca o pasta, se adauga sare si piper dupa gust.
  2. Umplutura se pune intr-un pos cu sprit si adaugam cate o avelina pe fiecare rondea de castravete.
  3. Se decoreaza cu rondele subtiri de masline negre si patrunjel verde.

Este un aperitiv gustos, pasta de branza poate fi inlocuita cu salata de icre.

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pulpa de curcan la cuptorPulpa de curcan la cuptor Ingrediente pentru 3 persoane- Pulpa de curcan la cuptor 1 pulpa de curcan cca 800 gr, 10 cuisoare,  200 ml […]
  • Carnaciori la gratarCarnaciori la gratar Ideali pentru petreceri in aer liber, carnaciorii la gratar sunt cu adevarat savurosi, putand fi consumati […]
  • Pui cu cartofi si ceapa la cuptorPui cu cartofi si ceapa la cuptor Puiul cu cartofi si ceapa la cuptor reprezinta un preparat satios si gustos, ideal atat pentru mesele […]
  • Rulada de cascavalRulada de cascaval Rulada de cascaval este un aperitiv aspectuos, usor de preparat si foarte gustos. Poate fi umpluta cu […]
  • Supa-crema de dovleceiSupa-crema de dovlecei O supa revigoranta si gustoasa este supa crema de dovlecei, o alegere inspirata, in special in perioada […]
  • Zacusca de gogoneleZacusca de gogonele Ingrediente Zacusca de gogonele 2 kg gogonele, 2 kg gogosari, 1 kg morcovi, 1 borcan sos de rosii cu ardei […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress