Acasa / Diverse / Filtrul de apa, o alegere inspirata pentru familii sanatoase si fericite

Filtrul de apa, o alegere inspirata pentru familii sanatoase si fericite

Hrana nesanatoasa, stresul sau apa contaminata cu diverse bacterii si germeni sunt doar cateva dintre pericolele care pot afecta sanatatea fiecaruia dintre noi. Pentru oricare dintre aceste probleme exista cate o solutie, dar nu trebuie scapat din vedere faptul ca apa pura este un adevarat “medicament”, care actioneaza miraculos pentru vindecarea organismului uman.

Apa de la robinet nu este insa nici pe departe atat de sanatoasa si miraculoasa, de vreme ce pe tevile blocului se gasesc urme de rugina, impuritati si chiar bacterii. Solutia? Folosirea unui filtru de apa, care sa retina orice substanta nociva si sa faca posibila folosirea apei de la robinet.

Pe piata se gaseste o gama variata de filtre de apa, dar recomandarea specialistilor este sa se achizitioneze un PURIFICATOR CU OSMOZA INVERSA, care sa poata produce apa pura din orice lichid, cu atat mai mult din reteua publica de alimentare.

 

Purificatoarele cu osmoza inversa Star Aqua filtreaza cu o finete de 0,0001 microni

(ceea ce in limbaj comun ESTE FOARTE FIN! De 1 milion de ori mai fin decat un

milimetru). Filtrarea este moleculara, la dimensiunea aceasta atat de mica doar

molecula de apa poate trece, deoarece avand de-a face cu o molecula foarte mica, alte

molecule sunt respinse. Plecand de la acest principiu, tragem concluzia ca nu exista si nici nu va exista un filtru de apa mai bun decat membranele osmotice.

De ce sa alegi un Purificator Star Aqua

– Este cel mai complex purificator de osmoza inversa de pe piata, deoarece are 8

trepte de filtrare, lampa UV pentru sterilizare si pompa de presiune automata care asigura mereu presiunea optima in instalatie.

– Ofera atat apa pura, cat si apa terapeutica, deoarece trateaza toti

parametrii importanti ai apei, elimina impuritatile, apoi remineralizeaza cu

o cantitate minima de saruri minerale, dupa care ridica PH-ul apei  la o valoare alcalina si regleaza structura moleculara.

 

– Este produs in Europa si este mult mai calitativ decat mare parte din

sistemele similare gasite pe piata, de aceea are o garantie de 36 luni.

– Costurile de intretinere ale acestui dispozitiv sunt mici ( 300-350 lei pe an), in comparatie cu 1200-2000 lei, cat plateste o familie normala pe apa plata intr-un an de zile.

– Vine cu un rezervor de 10 litri, care va garanteaza ca aveti apa indifferent daca exista apa pe retea  (este util daca se opreste apa des in zonele dvs )

– Vine cu garantia calitatii, face apa potabila indiferent de sursa.

Care sunt avantajele in bucatarie daca folosesti un Purificator Star Aqua

Neavand culoare, gust sau miros, apa rezultata in urma procesului de purificare nu va influenta gustul si calitatea preparatelor culinare.

Multe gospodine isi pun zilnic intrebarea “cat de corect este sa gatesc cu apa de la robinet” si, intuitiv, raspunsul este ca nu este deloc o alegere inspirata. Din moment ce apa de robinet nu este buna pentru consum, in niciun caz nu se recomanda pentru prepararea mancarurilor.

De ce?

Simplu!

Multa lume are impresia ca fierberea este un “miracol” care rezolva  orice problema, nimic mai gresit !

De fapt prin fierbere nu facem decat sa evaporam o parte din apa, cantitatea de impuritati ramanand aceeasi, deoarece prin fierbere nu se distrug decat o parte microorganisme dar substantele chimice si impuritatile solide raman acolo.

Asadar daca am avut 1 mg de impuritati intr-un litru de apa, dupa ce evaporam jumatate de litru prin fierbere, vom avea FIX aceeasi cantitate de impuritati, si anume 1 mg, deoarece, fierul, plumbul, alte metale grele, sediment, nitriitii, nitratii, etc nu se avapora la 100 de grade C! Daca avem aceeasi cantiate de impuritati dar jumatate din cantiatea de apa, asta inseamna ca nu am facut decat sa crestem concentratia de impuritati a apei si in anumite cazuri acest lucru o face chiar NEPOTABILA!

Suna interesant nu?

Asadar putem concluziona ca prin fierbere nu numai ca nu se purifca apa dar de fapt nu facem decat sa ii crestem concentratia de impuritati!

Una dintre solutii ar fi sa foloseasca apa imbuteliata, dar realitatea este ca bugetul nu le-ar permite sa faca un asemenea compromis. Intr-o asemenea ipoteza, cea mai simpla si la indemana solutie apare ca fiind montarea in bucatarie a unui sistem de purificare a apei.

Alte avantaje pe care le putem aminti atunci cand se foloseste un filtru de apa ar fi: renuntarea la drumurile zilnice pentru aprovizionarea cu apa imbuteliata si protejarea mediului inconjurator, datorita faptului ca se renunta la poluarea cu pet-uri.

Purificatorul de apa cu osmoza inversa este o achizitie care trebuie sa se regaseasca in orice gospodarie. Este un dispozitiv modern, care se adreseaza oricarei familii deschise la ideea de nou si preocupata de bunastarea proprie (prin diminuarea cheltuielilor), sanatatea membrilor sai, confortul zilnic (prin usurarea stilului de viata) si protejarea mediului inconjurator.

Sursa foto – pat138241

5 (100%) 1 voturi
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress