Acasa / Diverse / Cum sa iti organizezi o bucatarie in care poti gati orice

Cum sa iti organizezi o bucatarie in care poti gati orice

Cu toţii ştim cât de plăcut este să petrecem timp în bucătărie. Pentru mulţi dintre noi, reprezintă o adevărată relaxare să născocim reţete, să testăm mâncăruri noi şi să inventăm moduri interesante de a servi mâncarea pe care o gătim. Însă, aceste lucruri se pot transforma într-o corvoadă dacă bucătăria noastră nu are tot ce ne trebuie.

Iată ce ar trebui să ai în bucătărie pentru ca timpul petrecut acolo să fie unul plăcut:

  • Un cuptor bun

Nu poţi găti atât de bine dacă nu ai un cuptor care să facă faţă invenţiilor tale. Trebuie să fie practic, dar şi să arate bine. Dacă vrei ca totul să meargă ca pe roate, poţi încerca unul incorporabil, extrem de util.

  • Ghivece cu plante aromatice

Dacă vrei să ai în permanenţă plantele aromatice aproape, plantează-ţi câteva în ghivecişi păstrează-le în bucătărie. Pe lângă aspectul plăcut, vor fi extrem de utile atunci când vrei să dai o aromă puternică şi naturală preparatelortale.

  • O combină frigorifică bună

Dacă tot ce găteşti se va strica rapid sau dacă nu ai unde să depozitezi toate alimentele pe care urmează să le foloseşti, bucuria de a sta în bucătărie se va diminua rapid. Merită să investeşti într-o combină frigorifică spaţioasă, precum cea de la Arctic, şi pe care te poţi baza de fiecare dată.

  • Lasă vesela şi ustensilele la locurile potrivite

Nu trebuie să ascunzi vesela şi ustensilele în locuri cât mai îndepărtate, pentru că nu vrei să se vadă, ci trebuie să le ţii la îndemână. Cu cât le ai mai aproape de aragaz sau de blatul de lucru, cu atât îţi va fi mai uşor şi mâncarea îţi va ieşi mai bună!

  • Flori

Dacă mirodeniile sunt utile şi pentru mâncare, florile sunt doar pentru aspectul vizual. Însă ce poate fi mai frumos decât o bucătărie colorată în care se simte miros de flori, după ce a mirosit delicios a mâncare?

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress