Acasa / Diverse / Cocteilurile cu proteine: Eu prefer VitaEnergy!

Cocteilurile cu proteine: Eu prefer VitaEnergy!

Cocteilurile cu proteine: Eu prefer VitaEnergy!

 

Astăzi în introducerea ”Opinia onestă” vorbim despre cocteilurile cu proteine pentru slăbit. Pentru a studia particularitățile acestei abordări pentru pierderea în greutate, vom folosi exemplul unui cocteil cu proteine de la compania Dia Vita – VitaEnergy.

 

Pentru început, vă voi spune câteva date importante despre rolul proteinei în reducerea greutății.

 

Folosirea adecvată a proteinelor în procesul reducerii greutății oferă:

  • O senzație de sațietate de lungă durată;
  • Grăbirea ratei proceselor metabolice;
  • Pierderea greutății nu se datorează mușchilor și apei, ci datorită acumulărilor de grăsime.

Din păcate, situația cu o lipsă de proteine în dietă este foarte obișnuită. Adesea, chiar și cei care sunt siguri că mănâncă echilibrat, consumă o hrană cu o deficiență cronică de proteine. Astăzi în fiecare secundă o persoană experimentează dificultăți cu reducerea greutății din cauza înfometării albuminoase.

Principiul de bază în folosirea cocteilurilor cu proteine este de a înlocui una sau două mese obișnuite, care, conform planului, ar trebui să ducă la scăderea conținutului caloric total al dietei, dar calitatea nutriției nu numai că nu devine mai rea, ci din contră devine mai înaltă.

Cocteilul cu proteine de la Dia Vita este probabil cel mai mai faimos produs pentru pierderea greutății. Mulți oameni se oferă să-l cumpere, unii l-au încercat deja. Așadar, vom începe studiul nostru cu el.

 

Să privim la ingrediente:

Valoare nutrițională pentru fiecare porție:

  • Proteine – 15 g
  • Grăsime – 0.5 g
  • Carbohidrați – 7.9 g

Conținutul caloric al unei porții din acest cocteil, preparat cu 250 ml de lapte (1.5% grăsime), este de 130 kcal. Senzația de sațietate după acest cocteil de proteine, conform experienței pe care am avut-o, durează în jur de 4-5 ore.

 

Ce mi-a plăcut:

  • Gust plăcut de ciocolată;
  • Se prepară repede și oriunde;
  • O senzație lungă de sațietate.

 

Pierderea în greutate cu VitaEnergy

 

Să însumăm și să încercăm să înțelegem dacă cocteilurile cu proteine ajută la reducerea greutății.

Când greutatea mea a ajuns la 86 kg, și căutam cu disperare o cale de a pierde greutate – am folosit cocteilurile VitaEnergy. Atunci a trebuit să le comand din străinătate, dar acest lucru nu m-a oprit. Am obținut rezultate într-o lună, pierzând 9 kilograme.

Distribuitorul, care mi-a vândut 2 cutii de cocteiluri, mi-a recomandat să înlocuiesc micul dejun și cina cu un cocteil, ceea ce am și făcut. De fapt, serveam o masă ”normală” în mijlocul zilei. Nu am avut nici o senzație de foame.

Pentru a diversifica micul dejun și cina, am cumpărat toate gusturile disponibile de la VitaEnergy. Băuturile sunt moderat dulce, proaspete, astfel încât să nu te plictisești. În fiecare zi le-am băut cu plăcere și, surprinzător, nu a apărut dorința de a consuma produse dăunătoare.

Am fost convinsă că aceste cocteiluri VitaEnergy îmi hrăneau trupul la nivel celular, îmbunătățind funcționarea tuturor organelor și sistemelor. Am devenit mai alert în timpul zilei, este mai ușor să mă trezesc, uscăciunea pielii a dispărut, munca intestinelor s-a normalizat.

 

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress