Acasa / Retete culinare / Vin fiert

Vin fiert

Ingrediente Vin fiert

1 l vin rosu sec (de preferat vin de casa), 140 gr zahar, 4 cuisoare, 2 batoane scortisoara, 1 steluta de anason , coaja de la o portocala si o  lamaie.

Mod de preparare

  1. Vinul se pune intr-un vas  la incalzit impreuna cu ingredientele de mai sus cca 5 min.
  2. Vinul nu trebuie sa  fiarba in timpul prepararii, deoarece  se va evapora alcoolul.
  3. Se lasa sa se racesca cateva momente apoi se pune in cani sau pahare printr-o strecuratoare.

Se serveste fierbinte .

Pofta Buna !

Vin fiert, 5.0 out of 5 based on 7 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (7 voturi)
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress