Acasa / Retete culinare / Toba de porc

Toba de porc

Ingrediente

300 gr sorici, 1 inima, 1 limba, 1 capatana de la un porc , condimente, sare, 1 burta de porc.

Preparare

  1. Inima, limba si capatana se fierb in apa cu condimente si sare.
  2. Dupa fierbere se dezoseaza carnea dupa capatana cu grija  si se taie cubulete impreuna cu soriciul, inima si limba. Se ameasteca bine si se adauga sare si condimente  dupa gust.
  3. Se introduce in burta de porc si se coase bine.
  4. Se introduce in apa fiarta si se lasa cca 15 min, din loc in loc se inteapa cu o scobitaore pentru a iesi aerul.
  5. Cand este gata se lasa cateva minute apoi se pune la presa pana a doua zi.
  6. pentru un gust mai bun se pune la fum pentru 2 zile.

Servire

Se serveste cu mustar si ceapa rosie.

Sugestii

Chiar daca este un preparat traditional de Craciun se poate realiza si in timpul anului.
Toba de porc, 5.0 out of 5 based on 8 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (8 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress