Acasa / Retete culinare / Tarta cu branza , rosii si marar

Tarta cu branza , rosii si marar

O tarta aperitiv cu branza si rosii . Foietaj delicios si umplutura gustoasa !

Ingrediente

300 gr foietaj, 150 gr cascaval , 150 gr branza telemea semisarata, 1 ou, 2 linguri smantana, 1 legatura marar, 1 praf piper, rosii cherry.

Mod de preparare

  1. Foietajul se pune intr-o forma de tarta, surplusul se indeparteaza.
  2. Asezam bine aluatul in forma , intepam toata suprafata cu furculita si pregatim umplutura.
  3. Intr-un bol adaugam : cascavalul si telemeaua razuite, oul, smantana, piperul si mararul taiat marunt.
  4. Amestecam bine , compozitia formata se aseaza peste aluat si uniformizam suprafata.
  5. Asezam rosiile si  le presam usor .
  6. Introducem tarta in cuptorul preincalzit  pentru 25-30 min  (la 200C ), pana devine aurie .
  7. Se serveste rece.

Pofta Buna!

tarta cu branza , rosii si marar reteta
tarta cu branza , rosii si marar (3)
tarta cu branza , rosii si marar (2)
tarta cu branza , rosii si marar (1)
Tarta cu branza , rosii si marar, 4.0 out of 5 based on 9 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.0 (9 voturi)
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress