Acasa / Retete culinare / Sos pentru peste

Sos pentru peste

Ingrediente Sos pentru peste

500 gr rosii in bulion , 50 ml ulei,  1 ceapa, 1 lingurita zahar, 5 catei usturoi, 1 lingurita de sare, 1/2 lingurita de  piper, cimbru uscat.

Preparare Sos pentru peste

  1. Intr-o cratita se pune la calit ceapa si usturoiul, tocate  marunt.
  2. Dupa vreo 5 min se adauga rosiile taiate marunt impreuna cu bulionul. Se adauga sare , piper , cimbru , 50 ml apa fierbinte si lasam sa fiarba la foc mic cca 10 min.
  3. Cand  legumele sunt fierte sosul si sosul a inceput  sa se ingroase il luam de pe foc.

Este un sos delicios ce poate fi utilizat atat pentru friptura cat si paste.

Pofta Buna!

Sos pentru peste, 4.0 out of 5 based on 4 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.0 (4 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress