Acasa / Retete culinare / Sfecla rosie pentru iarna

Sfecla rosie pentru iarna

Ingrediente Sfecla rosie pentru iarna

sfecla rosie , otet, sare, zahar, piper boabe.

Preparare Sfecla rosie pentru iarna

  1. Sfecla rosie se spala bine si se pune la fiert pentru ~2 ore.
  2. Este fiarta atunci cand prin intepare cu o furculita se patrunde usor.
  3. Se scoate intr-o sita si se lasa sa se racesca.
  4. Se curata de coaja si se taie felii potrivite, dupa preferinta.
  5. Pentru fiecare borcan – 1 lingurita sare, 3 linguri zahar, 5 linguri otet, apa cat cuprinde, 5 boabe de piper.
  6. Se capacesc borcanele si se pun la fiert in Bain-Marie pentru 20 min ( de cand apa incepe sa clocoteasca).
  7. Se lasa sa se raceasca lent pana a doua zi.
  8. Se serveste alaturi de friptura, tocanite, etc.

Pofta Buna!

sfecla la borcan pentru iarna
Sfecla rosie pentru iarna, 4.0 out of 5 based on 26 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.0 (26 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress