Acasa / Retete culinare / Saleuri cu mac

Saleuri cu mac

Ingrediente Saleuri cu mac

1 pachet aluat foietaj, 1 ou, sare dupa gust, mac.

Preparare Saleuri cu mac

  1. Aluatul se decongeleaza , la rece.
  2. Oul se mixeaza impreuna cu sare.
  3. Aluatul se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt apoi se unge pe taoata  suprafata cu ou.
  4. Cu un cutit bine ascutit si incalzit se taie aluatul fasii.
  5. Se presara mac pe toata suprafata si se introduce rapid in cuptorul incins.
  6. Se lasa la copt cca 10 min , pana cresc in volum  si se rumenesc.

Se servesc ca aperitiv.

Pofta Buna!

Saleuri cu mac, 4.8 out of 5 based on 6 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.8 (6 voturi)

Vezi si alte retete delicioase

  • Saratele rapideSaratele rapide Ingrediente Saratele rapide 300 gr foietaj , sare. Mod de preparare Foietajul se intinde intr-o […]
  • Saratele cu chimenSaratele cu chimen Ingrediente 500 gr foietaj, chimen, sare, 1 ou. Preparare Foietajul se decupeaza cu o forma de stea. […]
  • Saratele cu branzaSaratele cu branza Ingrediente Saratele cu branza 300 gr foietaj crud , 2 batoane branza de capra  cu piper La Colline , sare, […]
  • Rulada din ou cu branza si macRulada din ou cu branza si mac IngredientePt o rulada:2 oua,100gr branza vaca,1 lingura smantana,un praf de mac sare si piperPreparareSe […]
  • Biscuiti saratiBiscuiti sarati Ingrediente 500 gr aluat cu branza de vaci - reteta aici , 1 albus de ou, 30 gr faina pentru intins […]
  • Chiftelute de curcan cu susanChiftelute de curcan cu susan Ingrediente Chiftelute de curcan cu susan 400 gr carne de curcan (piept, pulpa) , 100 gr sunca  , 2 oua […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress