Acasa / Retete culinare / Rosii umplute cu salata de icre

Rosii umplute cu salata de icre

Fiecare gospodina isi doreste ca in perioada sarbatorilor sa isi incante familia cu preparate din cele mai gustoase si variate. La loc de cinste se regasesc aperitivele, iar printre acestea rosiile umplute cu salata de icre se bucura de o mare popularitate.

In plus, rosiile umplute cu salata de icre arata foarte bine pe platourile festive si se pot pregati cu 1-2 zile in avans.





Ingrediente

50 gr icre de crap, 80 ml ulei, 3-4 picaturi  zeama de lamaie, 1/4 ceapa  razuita,  rosii cherry.

Mod de preparare

  1. Intr-un bol mixam icrele cu cateva picaturi de ulei.
  2. Adaugam zeama de lamaie si ulei putin cate putin, mixand continuu , ca la maioneza.
  3. Compozitia va creste si va deveni untoasa.
  4. Adaugam ceapa  si mai mixam maxim 1 minut.
  5. Taiem rosiile  in zig-zag , indepartam semintele si se umplu cu salata de icre.
  6. Se pastreaza la rece inainte de servire.

 

Pofta Buna!

rosii umplute cu salata de icre

Salvează

Rosii umplute cu salata de icre, 3.9 out of 5 based on 8 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
3.9 (8 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress