Acasa / Retete culinare / Retete traditionale (pagina 5)

Retete traditionale

Hamsii prajite

hamsii prajite

Ingrediente- Hamsii prajite 500 gr   hamsii  , 100 gr  faina ,  ulei pentru prajit, piper si sare dupa gust. Mod de preparare Daca pestii sunt  congelati se lasa la decongelat, apoi ii spalam in mai multe ape. Se trec  pestii prin faina amestecata cu  piper. Se scutura de faina ...

Citeste »

Pui la ceaun cu usturoi

pui la ceaun cu usturoi

Ingrediente – Pui la ceaun cu usturoi 1 pui, 100 ml ulei, 50 ml apa, 5 catei de usturoi, sare si piper dupa gust. Mod de preparare Uleiul se pune la incins in ceaun. Apa se incalzeste. Puiul curatat si spalat bine se taie in bucati, se sareaza  si se ...

Citeste »

Branza cu mamaliguta si smantana

branza cu mamaliguta si smantana

Ingrediente Pentru mamaliguta:  6 cani cu  apa, 2 cani cu  malai, sare. Pentru servire:  unt, smantana, branza proaspata,  ou prajit, cascaval ras.   Mod de preparare Preparam  mamaliguta: se adauga  apa rece intr-o oala , cand a dat in clocot se adauga sarea si malaiul in ploaie , amestecand continuu ...

Citeste »

Slanina fiarta

slanina fiarta

Ingrediente slanina frageda fara sorici de pe burta care are un strat de tesut muscular, sare. Compozitia de fiert cuprinde: 50 gr ceapa, 25 gr usturoi, 3 boabe de cuisoare, 5 boabe de piper boabe, 1 foaie de dafin-cantitate pentru 2.5 l apa. Preparare Sunca se sareaza si se lasa ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress