Acasa / Retete culinare / Retete traditionale (pagina 4)

Retete traditionale

Tochitura munteneasca

Reteta tochitura munteneasca, cele mai gustoase retete de tochitura munteneasca

Ingrediente Tochitura munteneasca 1 kg carne de porc( macra), 50 ml ulei, 100 ml apa ,10 catei  usturoi, sare si piper , dupa gust, 1 lingurita boia de ardei dulce. Mod de preparare Tochitura munteneasca Carnea se taie in bucati si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. ...

Citeste »

Placintele cu branza dulce

placintele cu branza dulce

Ingrediente 12 bucati – Placintele cu branza dulce Aluat: 400 gr faina  , 3 oua, 100 ml lapte, 50 gr zahar, 100 gr unt, 15 gr drojdie, 1 praf de sare, coaja de lamaie rasa. Umplutura:  200 gr branza de vaci proaspata si dulce, 50 gr zahar pudra, vanilie, 2 ...

Citeste »

Muschi de porc afumat

muschi de porc afumat

Ingrediente Muschi de porc afumat 1 muschi de porc proaspat  cca 1-2 kg portionat in bucati potrivite cca 25 cm lungime, 2 linguri de sare grunjoasa, 1/2 lingurita de piper, 10 catei de usturoi, 2 fire de cimbru, 50 ml apa rece. Preparare Se obtine un amestec din sare, piper, ...

Citeste »

Carnati afumati

carnati afumati

Ingrediente Carnati afumati Carnati de casa- Reteta aici Mod de preparare Carnatii proaspeti dupa ce au fost umpluti se lasa  48 de ore la zvantat agatati pe o bara din lemn. Se pun la afumat cu lemn de fag. Se lasa la afumare cca 2-3 zile . Carnatii  afumati se ...

Citeste »

Sarmale

sarmale

Ingrediente 30 buc- Sarmale 1 capatana mare de varza murata, 300 gr sorici de porc, 1 lingurita de cimbru uscat, 150 ml bulion, piper Umplutura 800 gr carne tocata de porc , 150 gr orez cu bob rotund, 2 cepe, 1 lingurita boia de ardei dulce, 100 ml bulion, sare, ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress