Acasa / Retete culinare / Retete traditionale (pagina 3)

Retete traditionale

Toba de porc traditionala

In sezonul rece, de sarbatorile de iarna, unul dintre cele mai apreciate aperitive ale romanilor este toba de porc. Este gustoasa si satioasa, ideala pentru micul dejun sau pentru aperitivele festive. Pentru a prepara toba, aveti nevoie de capatana de porc, rinichi de porc, limba de porc, inima de porc ...

Citeste »

Caltabos

Caltabosul este un aperitiv servit in special in perioada sarbatorilor de iarna. Se prepara din carne de porc si alte maruntaie: inima, ficat, plamani. Se condimenteaza dupa gust, cu mirodeniile preferate. Pentru un rezultat bun, este bine ca matele care vor fi umplute cu compozitia de carne sa fie foarte ...

Citeste »

Tochitura ardeleneasca

Ingrediente Tochitura ardeleneasca 600 gr carne de porc (spata) , 4 carnati semiafumati, 2 cepe mari, 5 catei  de usturoi, 150 gr sos de rosii cu ardei, sare, 150 ml apa, piper, patrunjel verde , oua ochiuri. Mod de preparare Tochitura ardeleneasca Taiem carnatii bucatele si ii prajim cca 5 min. In ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress