Acasa / Retete culinare / Retete traditionale (pagina 2)

Retete traditionale

Boabe de Porumb Fierte

Porumbul poate fi consumat si altfel decat fiert, cu sare. O modalitate inedita de a consuma ceca mai populara cereala este sa o fierbi bine in apa, dupa care sa o condimentezi cu zahar, scortisoara si nuca. Vei obtine un preparat delicios, pe care il vei indragi instant. In plus, ...

Citeste »

Varza murata

Varza murata este un ingredient de baza in bucataria romaneasca, fiind folosita pentru delicioase sarmale, dar si pentru varza la cuptor sau salata simpla. Varza murata nu este greu de pregatit, insa este nevoie de o pregatire din timp, cand se aleg cele mai bune ingrediente si condimente, pentru un ...

Citeste »

Mamaliga

Mamaliga este unul dintre preparatele nelipsite de pe mesele romanilor, in combinatie cu sarmale, tocanite sau carne si peste la gratar cu mujei. Chiar daca este un preparat foarte consumat, foarte multe persoane esueaza in a obtine o mamaliga buna. Pentru o mamaliga buna ai nevoie de malai, apa si ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress