Acasa / Retete culinare / Retete pentru gratar / Piept de pui cu sos de usturoi

Piept de pui cu sos de usturoi

Ingrediente

1,5 kg piept de pui, sare, piper.
Sos: 4 catei usturoi, 20 ml ulei, sare, patrunjel tocat marunt, 40 ml apa.

Preparare

Pieptul de pui portionat se presara cu sare si piper, si se lasa la rece cca 1 ora.
Sosul : intr-un bol se amesteca usturoiul pisat cu sare, adaugam uleiul treptat si omogenizam pana devine o maioneaza. La final adaugam patrunjelul tocat marunt si apa si amestecam pana obtinem o compozitie omogena. Pe un gratar incins si uns frigem pieptul de pui pe ambele parti pana capata o culoare aurie usor rumena. Friptura se pune pe un platou iar sosul se adauga peste. Este o bunatate 🙂

Servire

Se serveste cald.
Piept de pui cu sos de usturoi
Piept de pui cu sos de usturoi, 5.0 out of 5 based on 11 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (11 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress