Acasa / Retete culinare / Retete pentru gratar / Carnati de porc la gratar

Carnati de porc la gratar

Ingrediente

1 kg carnati de porc.
Cartofi taranesti: 1 ceapa, 1 ardei, 4 cartofi mari, patrunjel verde, 30 ml ulei, sare.

Preparare

Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie cubulete. Se pun la fiert, cand sunt aproape gata se adauga sare. Ceapa se taie feliute, ardeiul fasii. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se adauga ceapa si ardeiul si lasam sa se caleasca amestecand din cand in cand. Cand legumele au capatat o culoare aurie , se adauga cartofii scursi de apa si se lasa cca 3 minute la foc mic. Se amesteca usor iar la final adaugam patrunjel tocat marunt si sare dupa gust.
Pe gratarul incins si uns bine se pun carnatii de porc la fript. Se frig bine pe ambele parti. Se pun pe platou alaturi de cartofii taranesti.

Servire

Se servesc cu garnitura de cartofi taranesti si salata.
Carnati de porc la gratar Carnati de porc la gratar
Carnati de porc la gratar, 4.0 out of 5 based on 4 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.0 (4 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress