Acasa / Retete culinare / Retete pentru gratar / Aripioare de pui marinate

Aripioare de pui marinate

Ingrediente reteta Aripioare de pui

1 kg aripioare de pui

Pentru marinata: 1 lingura de miere, 1 lingura de mustar, 5 catei de usturoi, 3 fire de cimbru proaspat, 50 ml vin alb , 1 /2 lingurita de boia din ardei dulce,  sare si piper.

Mod de preparare

 

  1. Aripioarele  se spala  si se sterg prin tamponare cu prosoape de hartie, taiem varfurile  si le indepartam.
  2. Se face o marinata din:  miere, mustar, cateii de usturoi taiati foarte fin, vin alb,  boia sare , piper si cimbru proaspat taiat foarte marunt.
  3. Aripioarele se pun in marinata si se tin la frigider cel putin 2 ore.
  4. Se pun pe gratarul incins si se frig bine pe ambele parti.
  5. Sunt delicioase 🙂

Pofta Buna!

 

 

 

Aripioare de pui marinate , 4.4 out of 5 based on 18 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.4 (18 voturi)

1 Comentariu

  1. Poldbeusek Alina

    va invitam la cina  pofta buna

    VA:F [10.0.0_1159]
    Rating: +2 (from 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress