Acasa / Retete culinare / Retete inghetata / Inghetata de ciocolata

Inghetata de ciocolata

Ingrediente

400 ml sodou de vanilie, 400 gr frisca batuta, 150 gr ciocolata

Mod de preparare

  1. Ciocolata se topeste pe baie de abur , apoi se amesteca cu sodoul , reteta  aici .
  2. Se lasa sa se racesca , apoi se introduce la frigider cca 30 min.
  3. Frisca batuta se amesteca cu sodoul rece si amestecam usor prin rasturnare.
  4. Se pune imediat in caserole la congelator.

Se serveste dupa preferinta cu ciocolata  rasa sau  frisca.

 

Inghetata de ciocolata, 4.8 out of 5 based on 6 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.8 (6 voturi)
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress