Acasa / Retete culinare / Retete inghetata / Inghetata de ciocolata

Inghetata de ciocolata

Ingrediente

400 ml sodou de vanilie, 400 gr frisca batuta, 150 gr ciocolata

Mod de preparare

  1. Ciocolata se topeste pe baie de abur , apoi se amesteca cu sodoul , reteta  aici .
  2. Se lasa sa se racesca , apoi se introduce la frigider cca 30 min.
  3. Frisca batuta se amesteca cu sodoul rece si amestecam usor prin rasturnare.
  4. Se pune imediat in caserole la congelator.

Se serveste dupa preferinta cu ciocolata  rasa sau  frisca.

 

Inghetata de ciocolata, 4.8 out of 5 based on 6 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.8 (6 voturi)

Vezi si alte retete delicioase

  • Inghetata de vanilieInghetata de vanilie Ingrediente 500 ml sodou de vanilie, 500 gr frisca batuta. Mod de preparare Se pregateste sodoul , […]
  • Inghetata cu iaurtInghetata cu iaurt Ingrediente Inghetata cu iaurt 300 ml smantana pentru frisca ,  100 ml iaurt de baut "La Colline" , 2 […]
  • Inghetata CaramelInghetata Caramel Ingrediente 4 galbenusuri, 350 gr frisca vegetala, 50 gr smantana dulce 32%  grasime, 300 ml lapte, 350 gr […]
  • Inghetata cu visineInghetata cu visine Ingrediente 100 gr inghetata topping de vanilie, 30 gr dulceata de visine. Preparare Se pune inghetata de […]
  • Tort de inghetata cu zmeuraTort de inghetata cu zmeura Ingrediente 1 kg inghetata de vanilie reteta aici , 200 ml sirop de zmeura, Decor: zmeura, frunze […]
  • Inghetata de cirese Inghetata de cirese Ingrediente Inghetata de cirese 400 ml smantana pentru frisca, 200 ml lapte condensat, 1 lingurita lichior […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress