Acasa / Retete culinare / Retete de Revelion (pagina 20)

Retete de Revelion

Prajitura cu cafea

Ingrediente 6 oua, 50 gr nuca macinata, 3 linguri de cacao, 300 gr zahar, 1 praf de copt, 200 gr faina, 200 gr unt, 200 gr zahar pudra, 100 ml lapte, 15 gr cafea naturala macinata. Preparare Blat: Se bat 5 albusuri spuma cu 30 ml apa calda, se adauga ...

Citeste »

Sarlota cu mandarine

Ingrediente 5 oua, 15 gr gelatina, 700 gr frisca, 200 ml lapte, 150 gr zahar, mandarine, jeleu. Preparare Intr-o cratita punem, gelatina inmuiata in lapte rece, zaharul, ouale si punem pe Baine-Marie, amestecam din cand in cand. Cand s-a ingrosat o luam si o lasam la racit. Se bate frisca. ...

Citeste »

Carnaciori la cuptor

Ingrediente 1 kg carnaciori de casa neafumati, 100 ml ulei, condimente. Preparare Carnaciorii se condimenteaza   inainte de a-i pune la tava. Se formeaza apoi ca o cochilie de melc si se fixeaza cu ajutorul betisoarelor de frigarui. Se adauga in tava cu ulei si se introduc la cuptor. Se ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress