Acasa / Retete culinare / Retete de Revelion (pagina 19)

Retete de Revelion

Pui cu susan

Ingrediente Avem nevoie de un piept de pui, sare, faina si ou pentru compozitia de pane, susan, ulei pentru prajit Preparare Pieptul de pui se sareaza , se taie bastonase si se da prin faina. Compozitia de pane este simpla, se realizeaza din ou, faina si putina apa, sa aiba ...

Citeste »

Prajitura cu cafea

Ingrediente 6 oua, 50 gr nuca macinata, 3 linguri de cacao, 300 gr zahar, 1 praf de copt, 200 gr faina, 200 gr unt, 200 gr zahar pudra, 100 ml lapte, 15 gr cafea naturala macinata. Preparare Blat: Se bat 5 albusuri spuma cu 30 ml apa calda, se adauga ...

Citeste »

Sarlota cu mandarine

Ingrediente 5 oua, 15 gr gelatina, 700 gr frisca, 200 ml lapte, 150 gr zahar, mandarine, jeleu. Preparare Intr-o cratita punem, gelatina inmuiata in lapte rece, zaharul, ouale si punem pe Baine-Marie, amestecam din cand in cand. Cand s-a ingrosat o luam si o lasam la racit. Se bate frisca. ...

Citeste »

File de peste umplut

Ingrediente File de peste, cascaval, castravete, sare, ulei. Preparare Fileul de peste se sareaza. Cascavalul se taie bastonase. Castravetele se taie fasii pe lung, se sareaza. Intindem fileurile, adaugam cate o fasie de castravete, punem bastonasul de cascaval la mijloc si rulam, fixam cu ajutorul unor scobitori ruloul. Se pun ...

Citeste »

Carnaciori la cuptor

Ingrediente 1 kg carnaciori de casa neafumati, 100 ml ulei, condimente. Preparare Carnaciorii se condimenteaza   inainte de a-i pune la tava. Se formeaza apoi ca o cochilie de melc si se fixeaza cu ajutorul betisoarelor de frigarui. Se adauga in tava cu ulei si se introduc la cuptor. Se ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress