Acasa / Retete culinare / Retete de Revelion (pagina 19)

Retete de Revelion

Salata de pui cu masline

Ingrediente 100 gr masline verzi cu ardei, 200 gr piept de pui, sare, 200 gr maioneza, 2 cartofi, piper, verdeata. Preparare Cartofii se fierb in coaja. Maslinele se taie rondele, pieptul se taie cubulete, cartofii dupa fierbere si racire se taie cubulete.Intr-un bol se amesteca maslinele taiate rondele, cartofii cubulete, ...

Citeste »

Pui cu susan

Ingrediente Avem nevoie de un piept de pui, sare, faina si ou pentru compozitia de pane, susan, ulei pentru prajit Preparare Pieptul de pui se sareaza , se taie bastonase si se da prin faina. Compozitia de pane este simpla, se realizeaza din ou, faina si putina apa, sa aiba ...

Citeste »

Prajitura cu cafea

Ingrediente 6 oua, 50 gr nuca macinata, 3 linguri de cacao, 300 gr zahar, 1 praf de copt, 200 gr faina, 200 gr unt, 200 gr zahar pudra, 100 ml lapte, 15 gr cafea naturala macinata. Preparare Blat: Se bat 5 albusuri spuma cu 30 ml apa calda, se adauga ...

Citeste »

Sarlota cu mandarine

Ingrediente 5 oua, 15 gr gelatina, 700 gr frisca, 200 ml lapte, 150 gr zahar, mandarine, jeleu. Preparare Intr-o cratita punem, gelatina inmuiata in lapte rece, zaharul, ouale si punem pe Baine-Marie, amestecam din cand in cand. Cand s-a ingrosat o luam si o lasam la racit. Se bate frisca. ...

Citeste »

Carnaciori la cuptor

Ingrediente 1 kg carnaciori de casa neafumati, 100 ml ulei, condimente. Preparare Carnaciorii se condimenteaza   inainte de a-i pune la tava. Se formeaza apoi ca o cochilie de melc si se fixeaza cu ajutorul betisoarelor de frigarui. Se adauga in tava cu ulei si se introduc la cuptor. Se ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress