Acasa / Retete culinare / Retete de Revelion (pagina 10)

Retete de Revelion

Tort de piersici

Ingrediente Blat:4 oua, 120 gr faina, 1 praf de copt, 30 ml apa rece, 100 gr zahar. Crema: 3 oua, 10 gr gelatina, 400 gr frisca, 100 ml lapte, 100 gr zahar, piersici din compot, vanilie. Sirop: siropul din compot. Decor: frisca batuta , piersici din compot. Preparare Albusurile se ...

Citeste »

Prajitura Mascota

Ingrediente Pentru coji: 6 forme de briose de unica folosinta, ciocolata cuvertura de calitate. Crema ganaj pentru umplutura: 200 gr frisca lichida vegetala, 100 gr ciocolata cuvertura de calitate , esenta de rom. Decor: ornamente de ciocolata, ciocolata alba. Preparare Ciocolata cuvertura se pune intr-un bol din inox si se ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress