Acasa / Retete culinare / Retete de Pasti (pagina 15)

Retete de Pasti

Drob de miel traditional

Ingrediente 1 kg maruntaie de miel(ficat, inima, rinichi), 500 gr carne de miel , 3 oua crude, 5 oua fierte, verdeata (2 legaturi ceapa verde,2 legaturi  usturoi verde, 1 legatura patrunjel, 1 legatura ),  1 lingura de untura , sare si piper dupa gust, 1 prapure de miel. Preparare Maruntaiele ...

Citeste »

Pateu din ficat de pui cu ceapa verde

Ingrediente 200 gr ficat de pui, 50 ml ulei, 2 legaturi de ceapa verde, sare, 50 gr unt, piper. Preparare Ficatul de pui se spala, se prajeste in ulei. Cand este gata se taie marunt, se pune intr-un bol, se adauga untul, uleiul in care s-a prajit, sare, piper si ...

Citeste »

Oua rosii traditionale

Ingrediente 10 oua, 1 plic vopsea oua, 10 gr de sare, 10 ml de otet, 5 gr ulei. Preparare Ouale se spala cu detergent, se calatesc in mai multe ape. Se fierb in apa cu putina sare. Cand s-au fiert se adauga in vopseaua de oua, si se mai lasa ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress