Acasa / Retete culinare / Retete de Pasti (pagina 15)

Retete de Pasti

Oua rosii traditionale

Ingrediente 10 oua, 1 plic vopsea oua, 10 gr de sare, 10 ml de otet, 5 gr ulei. Preparare Ouale se spala cu detergent, se calatesc in mai multe ape. Se fierb in apa cu putina sare. Cand s-au fiert se adauga in vopseaua de oua, si se mai lasa ...

Citeste »

Fursecuri delicioase

Ingrediente 1 pachet unt, 2 galbenusuri, 200 gr zahar, 1 praf de copt, un praf sare, vanilie, 200 gr rahat, 5 ml otet, faina cat cuprinde. Preparare Untul  se omogenizeaza cu zaharul pana devine spuma, se adauga galbenusurile, sarea, vanilia, praful de copt stins in otet si se amesteca bine. ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress