Acasa / Retete culinare / Retete de Pasti

Retete de Pasti

Pulpa de miel la cuptor

Mielul este o carne pe care romanii o consuma cu placere in special in perioada sarbatorilor pascale, insa o putem oferi intregii familii si in restul anului. Preparata corespunzator, carnea de miel este frageda si gustoasa, ideala pentru o cina delicioasa. Potrivita pentru 3-4 persoane, aceasta reteta la cuptor este ...

Citeste »

Crochete de pui

Crochetele de pui sunt preferatele intregii familii: crocante pe dinafara, zemoase si gustoase inauntru. In plus, se prepara rapid si au un gust foarte bun. Pentru aceasta reteta ai nevoie de carne de pui, de preferat piept, unt, cascaval, faina, oua, lapte, condimente, pesmet. Pentru un plus de aroma, poti ...

Citeste »

Friptura de miel

O friptura suculenta, aromata si gustoasa este modul preferat de a incheia ziua in sanul familiei, dupa o zi sau saptamana obositoare. Aceasta reteta de friptura de miel este usor de preparat si gustoasa. Chiar daca mielul este o carne mai putin consumata de catre romani, este momentul sa uiti ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress