Acasa / Retete culinare / Retete de mancare (pagina 30)

Retete de mancare

Conopida cu pui

Ingrediente 1 kg carne de pui, 1 conopida, 1 ardei, 2 rosii, 1 ceapa,  50 ml ulei, sare si piper dupa gust, patrunjel verde, 100 ml apa. Preparare Conopida se spala , se desface buchetele si se pune pentru 1 ora  in apa rece cu sare . Puiul se taie ...

Citeste »

Pui cu legume

Ingrediente 500 gr carne de pui, 4 cartofi, 2 morcovi, delicat de legume, sare, 100 ml ulei, patrunjel verde. Preparare Intr-un vas de Yena se adauga carnea de pui taiata bucatele, morcovul taiat rondele, cartofii taiati felii mai mari, uleiul, delicatul si apa cat acopera. Se introduce la cuptor si ...

Citeste »

Ficatei de pasare cu rosii

Ingrediente 500 gr ficatei, 2 rosii, 1/2 ardei gogosare, 1 ceapa rosie, sare, 50 ml ulei. Preparare Ficateii se spala si se pun la inabusit in uleiul incins. Se lasa la foc mic si se amesteca mai rar. Cand s-au inabusit se scot si in uleiul ramas se adauga ceapa, ...

Citeste »

Tocanita cu ciuperci si carne de porc

Ingrediente 300 gr carne de porc lucru, 350 gr ciuperci, 1 morcov, 1 ceapa, sare, 150 ml ulei, 3 rosii, patrunjel verde. Preparare Bucatelele de carne se pun in ulei incins impreuna cu ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele. Se lasa cateva minute si se adauga apa fiarta cat ...

Citeste »

Chiftelute in sos de rosii

Ingrediente 10 chiftelute, 3 rosii, 1 ceapa, 30 ml ulei ,sare. Preparare Se rad rosiile. Ceapa se curata si se caleste in ulei. Se adauga rosiile rase, sare si se lasa sa fiarba. Cand sosul a scazut se adauga chiftelutele in sos si se mai lasa 2 min. Se pun ...

Citeste »

Varza proaspata cu ciolan

Ingrediente 1 ciolan, 2 verze proaspete, 3 rosii, 2 cepe, condimente, 50 ml ulei, marar verde. Preparare Ciolanul se pune in apa fierbinte si se lasa 5 minute. Se spala apoi. Ceapa se caleste in ulei, se adauga varza tocata, ciolanul, rosiile taiate cubulete, condimente, sare dupa gust. Se adauga ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress