Acasa / Retete culinare / Retete de mancare (pagina 10)

Retete de mancare

Budinca de conopida

Ingrediente Budinca de conopida 1 conopida – 500-700 gr, 3 oua, 3 linguri smantana, 150 gr sunca presata, 100 gr cascaval, sare si piper dupa gust. Pentru uns forma: 10 gr unt, 3  linguri pesmet. Preparare Budinca de conopida Conopida se desface buchetele , se tine 1 ora in apa ...

Citeste »

Tocanita de pipote si inimi

Ingrediente Tocanita de pipote si inimi 2 caserole pipote si inimi de pui,2 cepe , 1 ardei gras verde, 1 ardei gogosar rosu, 4 linguri sos de rosii cu ardei, 2 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel, 4 linguri ulei, sare si piper dupa gust, 1 lingura de faina, ...

Citeste »

Cartofi umpluti cu branza

Ingrediente Cartofi umpluti cu branza 8 cartofi medii Umplutura: 150 gr branza telemea, 1 ou, 50 gr muschi de porc (3 felii), 1 ceapa , 3 linguri ulei, sare si piper dupa gust. Decor : patrunjel verde. Preparare Cartofi umpluti cu branza Cartofii se spala si se curata cu un ...

Citeste »

Varza de vara cu ardei

Ingrediente Varza de vara cu ardei 1 varza de vara – murata rapid , 1 ceapa, 2 ardei gogosar rosu, , piper boabe, sare, 50 ml ulei. Preparare Varza de vara cu ardei Varza   se toaca marunt, ceapa se taie solzisori, gogosarul se spala si se taie fasii. Intr-o cratita ...

Citeste »

Mancare de vinete cu masline

Ingrediente Mancare de vinete cu masline 3 vinete potrivite ( cca 1 kg), 2 cepe, 30 masline, 5 rosii, 1 foaie de dafin, 1 ardei gras, 80 ml ulei, 1 legatura de patrunjel proaspat, sare si piper dupa gust. Preparare Mancare de vinete cu masline Vinetele se spala, se curata ...

Citeste »

Pastai cu usturoi

Ingrediente Pastai cu usturoi 500 gr fasole, 40 ml ulei, 1 ceapa, 5 catei usturoi, sare dupa gust. Decor: patrunjel verde. Preparare Pastai cu usturoi Fasolea se curata, se spala si  se rupe bucati.Se fierbe cca 15 min, la foc mic. Intr-o cratita se pune uleiul,  ceapa taiata marunt si ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress