Acasa / Retete culinare / Retete de Craciun (pagina 2)

Retete de Craciun

Caltabos

Caltabosul este un aperitiv servit in special in perioada sarbatorilor de iarna. Se prepara din carne de porc si alte maruntaie: inima, ficat, plamani. Se condimenteaza dupa gust, cu mirodeniile preferate. Pentru un rezultat bun, este bine ca matele care vor fi umplute cu compozitia de carne sa fie foarte ...

Citeste »

Chec cu fructe

Ingrediente Chec cu fructe 200 gr unt, 150 gr zahar (pudra), 5 oua, 1 pachetel  praf de copt, zahar vanilat, 300 gr faina, 150 gr fructe uscate(caise, stafide, merisoare), 30 ml esenta de rom. Decor: zahar pudra vanilat. Mod de preparare Chec cu fructe Fructele uscate (caisele le taiem cubulete)se ...

Citeste »

Prajitura cu mere

Ingrediente Prajitura cu mere Aluat: 200 gr unt, 100 gr zahar, 200 ml apa minerala, 1 ou, 1 lingurita esenta de vanilie sau 3 plicuri de zahar vanilat, 1 praf de sare, 1/2 pachetel praf de copt , faina alba superioara cat cuprinde. Umplutura: 8 mere, 100 gr zahar, 1/2 ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress