Acasa / Retete culinare / Retete de Craciun (pagina 2)

Retete de Craciun

Caltabos

Ingrediente Caltabos 1 kg carne (ceafa), 1 kg ficat, inima, plamani, 300 gr ceapa, 100 gr orez, sare , cimbru,  piper macinat, mate groase. Mod de preparare Caltabos Se pun la fiert ficatul, inima si plamanii iar carnea se fierbe separat. Ceapa se taie marunt si se caleste in putina untura. Orezul ...

Citeste »

Aperitiv cu sunca si cascaval

Ingrediente Aperitiv cu sunca si cascaval 8 felii cascaval , 7 felii de sunca presata, 40 gr unt, piper, sare. Decor: masline verzi umplute cu ardei gogosar. Mod de preparare Aperitiv cu sunca si cascaval Sunca si cascavalul se cumpara direct feliate -subtire (au aceasi dimensiune, iar aperitivul va avea ...

Citeste »

Chec cu fructe

Ingrediente Chec cu fructe 200 gr unt, 150 gr zahar (pudra), 5 oua, 1 pachetel  praf de copt, zahar vanilat, 300 gr faina, 150 gr fructe uscate(caise, stafide, merisoare), 30 ml esenta de rom. Decor: zahar pudra vanilat. Mod de preparare Chec cu fructe Fructele uscate (caisele le taiem cubulete)se ...

Citeste »

Prajitura cu mere

Ingrediente Prajitura cu mere Aluat: 200 gr unt, 100 gr zahar, 200 ml apa minerala, 1 ou, 1 lingurita esenta de vanilie sau 3 plicuri de zahar vanilat, 1 praf de sare, 1/2 pachetel praf de copt , faina alba superioara cat cuprinde. Umplutura: 8 mere, 100 gr zahar, 1/2 ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress