Acasa / Retete culinare / Retete de Craciun (pagina 10)

Retete de Craciun

Fursec Steaua Craciunului

Ingrediente 250 gr unt sau margarina, 200 gr zahar farin, 4 galbenusuri, vanilie, 1 praf de sare, miez de nuca, zahar pudra vanilat, faina cat cuprinde (cca 500-600 gr). Preparare Untul sau margarina se inmoaie si se omogenizeaza cu zahar farin, se adauga galbenusurile, vanilia, praful de sare si se ...

Citeste »

Piept de pui umplut cu sunculita si marar

Ingrediente 1 piept de pui, marar uscat, 4 feliute de sunculita taraneasca, sare, ulei,piper, salata verde. Preparare Pieptul de pui se transeaza , se pune sunculita , se sareaza, se presara mararul uscat si se ruleaza cu grija. Dupa rulare se prinde din loc in loc cu ajutorul scobitorilor, se ...

Citeste »

Ciocolata de casa

Ingrediente 500 gr zahar, 500 gr lapte praf, 50 gr cacao, 1 pachet de margarina, vanilie si adaos dupa preferinta. Preparare Se pune zaharul intr-o cratita cu 100 ml apa, astfel incat sa se umezeasca. Se pune la foc mediu si se amesteca. Dupa ce a inceput sa fiarba se ...

Citeste »

Sarmalute traditionale

Ingrediente 1 kg carne tocata amestec vita si porc, 2 verze murate, 3 buc ceapa, 80 ml ulei, 200 gr orez, 100 gr bulion, 10 gr delicat de legume, cimbru, sare, marar uscat. Preparare Se spala varza, se curata de cotor, se aleg foiile pentru sarmalute. Inima verzei se toaca ...

Citeste »

Toba de porc

toba de porc

Ingrediente 300 gr sorici, 1 inima, 1 limba, 1 capatana de la un porc , condimente, sare, 1 burta de porc. Preparare Inima, limba si capatana se fierb in apa cu condimente si sare. Dupa fierbere se dezoseaza carnea dupa capatana cu grija  si se taie cubulete impreuna cu soriciul, ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress