Acasa / Retete culinare / Retete de Craciun (pagina 10)

Retete de Craciun

Napolitane cu nuca si caramel

Ingrediente 4 foi de napolitana, Crema: 250 gr nuca, 100 gr zahar, 4 galbenusuri, 250 gr unt sau margarina, vanilie. Caramel: 200gr zahar Preparare Nuca se striveste cu merdeneaua, untul se topeste intr-un castron pe Bain Marie apoi se adauga zaharul si urmeaza galbenusele. Se amesteca totul si se lasa ...

Citeste »

Fursecuri cu marmelada

Ingrediente 250 gr unt sau margarina, 3 galbenusuri, 200 gr zahar farin , 1 praf de copt, un praf sare, vanilie, marmelada, nuca de cocos, faina cat cuprinde, zahar pudra pentru decor. Preparare Intr-un bol se omogenizeaza untul cu zaharul farin pana devine spuma, se adauga galbenusurile treptat, sarea, vanilia ...

Citeste »

Fursec Steaua Craciunului

Ingrediente 250 gr unt sau margarina, 200 gr zahar farin, 4 galbenusuri, vanilie, 1 praf de sare, miez de nuca, zahar pudra vanilat, faina cat cuprinde (cca 500-600 gr). Preparare Untul sau margarina se inmoaie si se omogenizeaza cu zahar farin, se adauga galbenusurile, vanilia, praful de sare si se ...

Citeste »

Piept de pui umplut cu sunculita si marar

Ingrediente 1 piept de pui, marar uscat, 4 feliute de sunculita taraneasca, sare, ulei,piper, salata verde. Preparare Pieptul de pui se transeaza , se pune sunculita , se sareaza, se presara mararul uscat si se ruleaza cu grija. Dupa rulare se prinde din loc in loc cu ajutorul scobitorilor, se ...

Citeste »

Ciocolata de casa

Ingrediente 500 gr zahar, 500 gr lapte praf, 50 gr cacao, 1 pachet de margarina, vanilie si adaos dupa preferinta. Preparare Se pune zaharul intr-o cratita cu 100 ml apa, astfel incat sa se umezeasca. Se pune la foc mediu si se amesteca. Dupa ce a inceput sa fiarba se ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress