Acasa / Retete culinare / Retete de Craciun (pagina 10)

Retete de Craciun

Prajitura cu branza dulce

Ingrediente Aluat: 150 gr zahar, 2 galbenusuri, vanilie, 3/4 praf de copt, 200 gr unt, 100 ml lapte , coaja de lamaie rasa, faina cat cuprinde. Crema:400 branza, 200 gr zahar, 4 galbenusuri, 6 albusuri, 30 gr gris, 1/4 praf de copt (din plicul folosit la aluat), vanilie. Preparare Aluatul ...

Citeste »

Napolitane cu nuca si caramel

Ingrediente 4 foi de napolitana, Crema: 250 gr nuca, 100 gr zahar, 4 galbenusuri, 250 gr unt sau margarina, vanilie. Caramel: 200gr zahar Preparare Nuca se striveste cu merdeneaua, untul se topeste intr-un castron pe Bain Marie apoi se adauga zaharul si urmeaza galbenusele. Se amesteca totul si se lasa ...

Citeste »

Fursec Steaua Craciunului

Ingrediente 250 gr unt sau margarina, 200 gr zahar farin, 4 galbenusuri, vanilie, 1 praf de sare, miez de nuca, zahar pudra vanilat, faina cat cuprinde (cca 500-600 gr). Preparare Untul sau margarina se inmoaie si se omogenizeaza cu zahar farin, se adauga galbenusurile, vanilia, praful de sare si se ...

Citeste »

Piept de pui umplut cu sunculita si marar

Ingrediente 1 piept de pui, marar uscat, 4 feliute de sunculita taraneasca, sare, ulei,piper, salata verde. Preparare Pieptul de pui se transeaza , se pune sunculita , se sareaza, se presara mararul uscat si se ruleaza cu grija. Dupa rulare se prinde din loc in loc cu ajutorul scobitorilor, se ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress