Acasa / Retete culinare / Pulpe de pui la tigaie

Pulpe de pui la tigaie

Ingrediente Pulpe de pui la tigaie

8 pulpe de pui dezosate, 8 catei de usturoi, 3  fire ceapa verde, sare si piper dupa gust, 50 ml  ulei, patrunjel verde.

Mod de preparare Pulpe de pui la tigaie

  1. Intr-o tigaie teflonata se adauga uleiul, pulpele dezosate, cateii de usturoi (taiati pe jumatate ) sare si piper. Acoperim  cu un capac, lasam la foc mic  cca 25  min, se ia capacul si se mai lasa inca 5 min. In acest timp pulpele se intorc pe ambele parti, pentru o rumenire uniforma. Cand sunt gata se adauga ceapa verde taiata marunt si patrunjel proaspat maruntit. Se  adauga  sare si piper, dupa gust.

Se servesc cu garnitura  si salata.

Pofta Buna!

Pulpe de pui la tigaie, 4.4 out of 5 based on 8 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.4 (8 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Pulpe de pui cu ciuperciPulpe de pui cu ciuperci Pentru un pranz sau o cina gustoase, va propunem o reteta cu pulpe de pui cu ciuperci. Este o mancarica […]
  • Pui cu cartofi si ceapa la cuptorPui cu cartofi si ceapa la cuptor Puiul cu cartofi si ceapa la cuptor reprezinta un preparat satios si gustos, ideal atat pentru mesele […]
  • Pui cu lamaiePui cu lamaie Ingrediente Pui cu lamaie 6 pulpe  de pui, 1 lamaie si jumatate , 50 ml apa, 4 linguri ulei, sare, piper […]
  • Pui la cuptorPui la cuptor Ingrediente Pui la cuptor 1 pui intreg  -  1.200-1.400 kg, sare , piper,  6 linguri  ulei , 1 lingurita […]
  • Ostropel de puiOstropel de pui Ingrediente  Ostropel de pui 1 kg  carne de pui (pulpe , piept ), 2 buc ceapa, 1 ardei  gogosar, 5 rosii […]
  • Pulpe aromate cu rosii si cartofi noiPulpe aromate cu rosii si cartofi noi Ingrediente 3 pulpe de pui potrivite, 400 gr cartofi noi, 1 ceapa alba, 8  rosii mici (cherry), piper , […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress