Acasa / Retete culinare / Platou traditional cu aperitive

Platou traditional cu aperitive

Ingrediente Platou traditional

Toba de porc – reteta aici

Caltabos – reteta aici

Lebar – reteta aici

1 ceapa rosie, salata verde

Decor: stelute din morcovi, frunze de patrunjel

Mod de preparare

  1. Pe un platou din lemn se aseaza salata verde.
  2. Toba de porc, caltabosul si lebarul se taie dupa preferinta si se aseaza pe patul de salata verde.
  3. Ceapa rosie de taie in 6 parti si se adauga printre bunatati.
  4. Se decoreaza cu  stelute din morcovi si frunze de patrunjel.

Pofta Buna !

Salvează

Platou traditional cu aperitive, 4.4 out of 5 based on 8 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.4 (8 voturi)

Vezi si alte retete delicioase

  • Jumari cu ceapaJumari cu ceapa Ingrediente 1 kg slanina proaspata cu strat subtire de carne- de preferat, 50 gr untura, sare, […]
  • Slanina (afumata) cu boiaSlanina (afumata) cu boia In sezonul rece, in special in preajma sarbatorilor de iarna, slanina este un preparat care nu lipseste de […]
  • Salata orientalaSalata orientala Ingrediente Salata orientala 1 kg cartofi ( de preferat cu coaja rosie ), 1 ceapa, 1 legatura patrunjel , […]
  • Pui la ceaun cu usturoiPui la ceaun cu usturoi Ingrediente - Pui la ceaun cu usturoi 1 pui, 100 ml ulei, 50 ml apa, 5 catei de usturoi, sare si piper dupa […]
  • Toba de porc traditionalaToba de porc traditionala Ingrediente Toba de porc traditionala 1 capatana de porc,2 rinichi de porc , 1 limba de porc,  1 imima de […]
  • Mancare de praz cu pui si maslineMancare de praz cu pui si masline Ingrediente Mancare de praz cu pui si masline 6 pulpe de pui dezosate si fara piele, 25 masline, 1 ceapa […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress