Acasa / Retete culinare / Platou traditional cu aperitive

Platou traditional cu aperitive

Ingrediente Platou traditional

Toba de porc – reteta aici

Caltabos – reteta aici

Lebar – reteta aici

1 ceapa rosie, salata verde

Decor: stelute din morcovi, frunze de patrunjel

Mod de preparare

  1. Pe un platou din lemn se aseaza salata verde.
  2. Toba de porc, caltabosul si lebarul se taie dupa preferinta si se aseaza pe patul de salata verde.
  3. Ceapa rosie de taie in 6 parti si se adauga printre bunatati.
  4. Se decoreaza cu  stelute din morcovi si frunze de patrunjel.

Pofta Buna !

Salvează

Platou traditional cu aperitive, 4.4 out of 5 based on 8 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.4 (8 voturi)
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress