Acasa / Retete culinare / Piure de morcovi

Piure de morcovi

Ingrediente Piure de morcovi

5 buc  morcovi, 2  buc cartofi, sare dupa gust, 20 gr unt.

Mod de preparare Piure de morcovi

  1. Morcovii  se curata , se taie marunt si se pun la fiert in apa cu sare . Dupa 20 min adaugam cartofii curatiti si mai lasam sa fiarba cca 10-15 min.
  2. Dupa fierbere morcovii si cartoii se paseaza  cu ajutorul unui blender . Se adauga unt , sare dupa gust  si se mixeaza pana obtinem o compozitie omogena. Consistenta se ofera prin adaugare de supa (formata prin fierbere ).
  3. Se pastreaza la cald pana in momentul servirii.

Piureul de morcovi se poate servi simplu sau ca garnitura langa diverse preparate din carne .

Pofta Buna!

Piure de morcovi, 3.9 out of 5 based on 16 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
3.9 (16 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Ciorba de vacuta cu legumeCiorba de vacuta cu legume Ingrediente - Ciorba de vacuta cu legume 600 grame de carne de vita (coasta), 2 morcovi, 1 telina mica, 2 […]
  • Dovlecei umpluti cu ciuperciDovlecei umpluti cu ciuperci Ingrediente 3 dovlecei proaspeti Umplutura: 50 gr orez, 200 gr ciuperci, 1 ceapa mare, 50 ml ulei, 50 gr […]
  • Piure de cartofiPiure de cartofi Ingrediente Piure de cartofi 700 gr  cartofi, 80 gr unt  continut ridicat de grasime, 60-80 ml lapte, 50 […]
  • Cartofi cu usturoi si mustar la cuptorCartofi cu usturoi si mustar la cuptor Ingrediente Cartofi cu usturoi si mustar la cuptor 1 kg cartofi, 6 catei de usturoi, 2 lingurite cu mustar, […]
  • Cartofi cu verdeataCartofi cu verdeata Cartofii cu verdeata sunt foarte gustosi, usor de preparat, ideali alaturi de preparate din carne la cuptor […]
  • Piure de mazarePiure de mazare Ingrediente Piure de mazare 400 gr mazare verde congelata, 2 cepe, 50 ml ulei, sare si piper dupa […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress