Acasa / Retete culinare / Piure de morcovi

Piure de morcovi

Ingrediente Piure de morcovi

5 buc  morcovi, 2  buc cartofi, sare dupa gust, 20 gr unt.

Mod de preparare Piure de morcovi

  1. Morcovii  se curata , se taie marunt si se pun la fiert in apa cu sare . Dupa 20 min adaugam cartofii curatiti si mai lasam sa fiarba cca 10-15 min.
  2. Dupa fierbere morcovii si cartoii se paseaza  cu ajutorul unui blender . Se adauga unt , sare dupa gust  si se mixeaza pana obtinem o compozitie omogena. Consistenta se ofera prin adaugare de supa (formata prin fierbere ).
  3. Se pastreaza la cald pana in momentul servirii.

Piureul de morcovi se poate servi simplu sau ca garnitura langa diverse preparate din carne .

Pofta Buna!

Piure de morcovi, 3.6 out of 5 based on 11 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
3.6 (11 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress