Acasa / Retete culinare / Piure de legume

Piure de legume

Ingrediente Piure de legume

500 gr  cartofi, 1 telina mica, 1 morcov, 1 ceapa, 1 ardei gras, sare si piper dupa gust, 2 linguri ulei.

Mod de preparare Piure de legume

  1. Legumele le spalam si le taiem cubulete.
  2. Punem intr-o oala apa la fiert si dupa primul clocot adaugam legumele.
  3. Timpul de fierbere este in jur de 30 min, la foc potrivit.
  4. Dupa fierbere se lasa cca 5 min apoi adaugam sare , piper dupa gust si uleiul.
  5. Mixam cu ajutorul unui blender pana obtinem o compozitie omogena.

Piureul de legume se serveste cald.

Pofta Buna!

piure de legume
Piure de legume, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (1 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Zacusca de gogoneleZacusca de gogonele Ingrediente Zacusca de gogonele 2 kg gogonele, 2 kg gogosari, 1 kg morcovi, 1 borcan sos de rosii cu ardei […]
  • Supa-crema de dovleceiSupa-crema de dovlecei O supa revigoranta si gustoasa este supa crema de dovlecei, o alegere inspirata, in special in perioada […]
  • Pui cu cartofi si ceapa la cuptorPui cu cartofi si ceapa la cuptor Puiul cu cartofi si ceapa la cuptor reprezinta un preparat satios si gustos, ideal atat pentru mesele […]
  • Carnaciori la gratarCarnaciori la gratar Ideali pentru petreceri in aer liber, carnaciorii la gratar sunt cu adevarat savurosi, putand fi consumati […]
  • Ostropel de puiOstropel de pui Ingrediente  Ostropel de pui 1 kg  carne de pui (pulpe , piept ), 2 buc ceapa, 1 ardei  gogosar, 5 rosii […]
  • Ciorba de varaCiorba de vara Ingrediente Ciorba de vara 1 ceapa, 1 morcov, 1 sfert de varza mica, 1 ardei gras,  2 cartofi, 100 gr […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress