Acasa / Retete culinare / Piept de pui la cuptor

Piept de pui la cuptor

Piept de pui marinat o bunatate pregatita la cuptor. Reteta este simpla , nu necesita prea mare efort si timp.

Ingrediente

800 gr piept de pui , sare si piper dupa gust, 5 fire cimbru proaspat, 5 catei de usturoi, 3 linguri ulei,  4 linguri sos de rosii cu ardei.

Mod de preparare

  1. Pieptul de pui  se taie felii potrivite.
  2. Intr-un bol adaugam si amestecam  : cimbru taiat marunt , cateii de usturoi zdrobiti, sosul de rosii cu ardei , uleiul ,  sare si piper dupa gust. Ungem bucatile de carne pe toate partile si introducem la rece pentru minim 1 ora.
  3. Intr-o tava adaugam 2 linguri ulei + 100 ml apa si adaugam feliile de carne.
  4. Acoperim tava cu un capac sau folie de aluminiu si se introduce la cuptor pentru 30 min.
  5. Se inlatura capacul sau folia si mai lasam friptura la cuptor inca 10-15 min , pana se rumeneste usor.
  6. Se serveste calda alaturi de garnitura si salata.

Pofta Buna!

piept de pui la cuptor (2)piept de pui la cuptor (1)
Piept de pui la cuptor, 3.4 out of 5 based on 17 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
3.4 (17 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress