Acasa / Retete culinare / Retete de peste (pagina 5)

Retete de peste

Hamsi pane

Ingrediente 300 gr peste hamsi, 2 oua, faina, ulei pentru prajit, lamaie. Preparare Pestele hamsi sarat se curata cu grija de intestine si capatani, se spala si se pune pe un servet. Se pune uleiul in tigaie si lasam sa se incinga. Fiecare pestisor se trece prin faina, prin ou ...

Citeste »

Peste la gratar

Ingrediente 6 pesti caras, sare, lamaie, Preparare Carsii se curata de solzi si intestine, se spala bine. Se presara cu sare si se lasa cca 30 min la rece. Se pun apoi pe gratarul bine incins si uns cu grasime. Se tin pana se frig bine pe ambele parti. Cand ...

Citeste »

Caras cu lamaie

Ingrediente 6 pesti caras, 100 ml ulei, sare, 30 gr faina, lamaie. Preparare Pestele se curata de solzi, intestine si se spala bine. Se presara cu sare si se lasa la rece cca 1 ora. Intr-o tigaie punem uleiul la incins , pestele se da prin faina apoi se pune ...

Citeste »

Somon marinat

Ingrediente 300 gr somon, 1 ceapa, zeama de la o lamaie, sare, ardei. Preparare Carnea de somon se spala si se portioneaza in cuburi. Intr-un bol amestecam zeama de lamaie cu sarea, ceapa taiata fasii sau rondele, ardeiul tocat fasii. Se adauga bucatile de somon si se amesteca. Se acopera ...

Citeste »

Stiuca la gratar

Ingrediente 1 stiuca (1.200 gr), sare, 20 ml ulei, sare, lamaie, salata verde. Preparare Stiuca se curata de solzi si intestine. Se spala bine, se presara cu sare si se lasa la rece cca 1 ora. Separat se incinge gratarul si se unge foarte bine cu grasime. Stiuca se lasa ...

Citeste »

Stavrid in crusta de malai

Ingrediente 1 kg de stavrid, sare, lamaie, malai, ulei pentru prajit. Decor: salata verde. Preparare Pestele se curata de solzi , de intestine si se spala bine. Se sareaza si se lasa cca 1 ora. Dupa acest timp, luam fiecare peste si il dam prin malai apoi se pun la ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress