Acasa / Retete culinare / Retete de peste (pagina 4)

Retete de peste

Hamsii prajite

Ingrediente- Hamsii prajite 500 gr   hamsii  , 100 gr  faina ,  ulei pentru prajit, piper si sare dupa gust. Mod de preparare Daca pestii sunt  congelati se lasa la decongelat, apoi ii spalam in mai multe ape. Se trec  pestii prin faina amestecata cu  piper. Se scutura de faina ...

Citeste »

File de macrou pane

Ingrediente 6 buc file de macrou congelat , 3 oua, 3 linguri de faina, sare, piper dupa gust, ulei pentru prajit Mod de preparare Fileul de macrou se lasa la dezghetat , il spalam si il saram. Intr-un bol , spargem ouale, adaugam sarea si  piperul dupa gust si le ...

Citeste »

Pastrav la tigaie

Ingrediente 3 pastravi eviscerati , 30 gr faina, 1 lamaie, 1/2 lamaie-felii, sare,  30 gr unt, 1 legatura de  patrunjel proaspat , ulei pentru prajit. Mod de preparare Pastravii se curata, se spala, se scurg si se sterg cu servet. Se presara cu sare  apoi  se trec prin faina. Intr-o ...

Citeste »

Platica in crusta de malai

Ingrediente 3 buc platica , sare, malai, ulei pentru prajit, lamaie, salata verde. Preparare Pestele se curata de solzi, intestine si se spala bine. Se presara cu sare si se lasa cca 1 ora la rece. Se pregateste malaiul. Se trece fiecare platica prin malai si se prajeste pe ambele ...

Citeste »

Conserva de peste

Ingrediente 1 kg peste caras, ulei pentru prajit, sare, otet, foi dafin, piper. Preparare Pestele se spala , se curata si se prajeste in ulei pana capata o culoare aurie apoi se aseaza in borcanele sterilizate. Se pregateste o compozitie din 1 parte otet si 2 parti apa, se adauga ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress