Acasa / Retete culinare / Peste marinat in sos de rosii

Peste marinat in sos de rosii

Ingrediente Peste marinat in sos de rosii

1 kg peste (macrou, merluciu, cod), 3 linguri ulei, 3 linguri otet, 150 ml sos de rosii cu ardei, 2 foi de  dafin, 10 boabe de piepr, sare dupa gust, 100 ml apa, 1 lingurita amidon.

Mod de preparare Peste marinat in sos de rosii

  1. Pestele se spala, se curata de intestine si se portioneaza in bucati potrivite.
  2. Intr-o cratita  adaugam uleiul, otetul, sarea, boabele de piper si foile de dafin.
  3. Se pune la fiert iar dupa primul clocot adaugam bucatile de peste  , sosul de rosii cu  ardei si apa.
  4. Lichidul trebuie sa acopere pestele .
  5. Se pune la fiert cu vasul acoperit  pentru cca 35 -40 min apoi se adauga amidonul dizolvat in apa rece .  Se amesteca si s elasa sa mai fiarba 5 min.

Se serveste cald cu mamaliguta.

Pofta Buna!

 

Peste marinat in sos de rosii, 4.4 out of 5 based on 12 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.4 (12 voturi)
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress