Acasa / Retete culinare / Peste la tigaie

Peste la tigaie

Ingrediente – Peste la tigaie

3  fileuri de pangasius, 4-5 catei de usturoi, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust, zeama de la 1 lamaie.

Mod de preparare –Peste la tigaie

  1. Uleiul se pune intr-o tigaie teflonata impreuna cu usturoiul taiat rondele la foc mic. Dupa cateva momente se adauga pestele, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.
  2. Se acopera tigaia si se lasa cca 6-8 min pe fiecare parte.
  3. Se scoate pestele pe farfurie, se adauga sos din tigaie, se presara cu piper si se decoreaza cu felii de lamaie.
  4. Se serveste cu salata verde .

Pofta Buna!



Salvează

Peste la tigaie, 4.1 out of 5 based on 7 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.1 (7 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Salata de pesteSalata de peste Ingrediente Salata de peste 1 file de crap fiert -cca 250-300 gr, 5 rosii cherry, 2 castraveti, 1 salata […]
  • Hering cu rosii si usturoiHering cu rosii si usturoi Ingrediente Hering cu rosii si usturoi 1 kg hering (baby), 8 catei usturoi, 4 rosii , ulei , 100 gr […]
  • Ghiveci de pesteGhiveci de peste Ingrediente Ghiveci de peste 500 gr peste (merluciu)  , 1 morcov, 2 cepe mari, 1 pastarnac, 100 gr […]
  • Plachie de pestePlachie de peste Ingrediente 4 portii - Plachie de peste 3  buc  macrou, 5 cepe,  50 ml ulei , o jumatate de ardei rosu, 0 […]
  • Peste cu sos de smantanaPeste cu sos de smantana Ingrediente  Peste cu sos de smantana 1 kg peste file (merluciu), 100 gr faina , ulei pentru prajit, sare […]
  • Varza a la ClujVarza a la Cluj Varza a la Cluj , o reteta traditionala, indragita de romani  si nu numai. Reteta este simpla , ieftina si  […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress