Acasa / Retete culinare / Peste cu ciuperci la cuptor

Peste cu ciuperci la cuptor

Ingrediente

800 gr peste (3 buc macrou), 350 gr ciuperci proaspete, 4 rosii intregi din conserva (fara seminte si pielita), 1 ceapa mare, 6 catei usturoi (curatati) , sare si piper dupa gust , 3 linguri ulei, 1/2 legatura marar proaspat.

Mod de preparare

  1. Pestele se curata de capatani, intestine , se spala si se portioneaza.
  2. Se presara cu sare si se lasa deoparte pana pregatim restul ingredientelor.
  3. Spalam ciupercile , le taiem pe jumatate apoi felii potrivite.
  4. Ceapa se curata, se spala si se taie felii.
  5. Rosiile din conserva  se pun intr-o tava  impreuna cu ceapa, ciupercile , uleiul si cateii de usturoi.
  6. Le amestecam usor si adaugam bucatile de peste (unse cu ulei).
  7. Punem la cuptor pentru 35-40 minute.
  8. Cand scoatem tava din cuptor se adauga mararul taiat marunt.

Pofta Buna!

peste cu ciuperci la cuptor (2)peste cu ciuperci la cuptor (1)
Peste cu ciuperci la cuptor, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (2 voturi)
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress