Acasa / Retete culinare / Pate de naut cu susan

Pate de naut cu susan

Ingrediente

250 gr naut fiert, 50 ml ulei, 1 lingura plina susan, 2 catei usturoi, sare si pipier dupa gust, 50 ml apa ( la temperatura camerei).




Mod de preparare

  1. Susanul se pune in ulei incins si se prajeste cateva secunde, pana devine auriu.
  2. Cateii de usturoi se maruntesc.
  3. In vasul unui mixer vertical punem : nautul fiert, cateii de usturoi, susanul prajit impreuna  cu uleiul, apa , sare si piper dupa gust.
  4. Pasam pana obtinem o compozitie cremoasa si omogena.
  5. Pate-ul de naut se pune intr-un bol si se decoreaza cu ulei si susan prajit.

Pofta Buna!

pate-de-naut

Salvează

Pate de naut cu susan, 3.0 out of 5 based on 2 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
3.0 (2 voturi)
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress