Acasa / Retete culinare / Pastrav la tava cu legume

Pastrav la tava cu legume

Ingrediente Pastrav la tava cu legume

3 buc pastrav eviscerat, 1 ceapa , 2 rosii, 250 gr ciuperci, 1 morcov, 1 ardei gras, sare si piper dupa gust, 70 ml ulei, 1 lamaie, 1 legatura de patrunjel .

Mod de preparare Pastrav la tava cu legume

  1. Spalam bine pastravii   in apa rece. Ii tamponam cu servetel abosorbant , ii ungem cu ulei, ii condiemntam de sare si piper apoi in fiecare introducem felii de lamaie.
  2. Separat de formeaza patul de legume- ciuperci taiate pe jumatate, rondele de morcov, ceapa , ardeiul si rosiile taiate felii.
  3. Asezam legumele intr-o tava , stropim cu restul de ulei , condimentam si asezam pestele (deasupra). Trecem cutitul pe deasupra pastrvilor si taiem usor din loc in loc, pentru a se patrunde mai usor.
  4. Se introduce tava la cuptor pentru 30 -40 min, la foc potrivit.

Pofta Buna!

pastrav la tava cu legume pastrav la tava cu legume1
Pastrav la tava cu legume, 4.3 out of 5 based on 23 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.3 (23 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress