Acasa / Retete culinare / Paste cu dovlecei

Paste cu dovlecei

Ingrediente Paste cu dovlecei -2 portii

2  dovlecei , 250 gr paste (spaghete),  3 rosii potrivite, 50 ml ulei, 1 ceapa, 100 gr cascaval , sare , oregano uscat si piper dupa gust.

Preparare Paste cu dovlecei

  1. Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.
  2. Dovleceii ii taiem rondele, ii presaram cu sare ,  ii prajim cate 1 min pe fiecare parte apoi se scot intr-un bol.
  3. In uleiul ramas se adauga ceapa taiata marunt, rosiile curatite de seminte si taiate cubulete. Se lasa cca 5 min , amestecand din cand in cand iar la final se adauga sare , oregano , sare , piper dupa gust.
  4. Pe farfurie se adauga spaghete, rondele de dovlecel, compozitia de rosii , adaugam cascaval ras si oregano dupa preferinta.

Se servesc calde sau reci, sunt delicioase.

Pofta Buna!

Paste cu dovlecei, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (3 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress