Acasa / Retete culinare / Paste cu ciuperci

Paste cu ciuperci

Ingrediente Paste cu ciuperci

400 gr paste (penne), 50 gr unt, 50 ml lapte, 50 ml ulei, 300 gr ciuperci, 100 gr smantana 18 % , 1 ceapa, piper si sare dupa gust.

pentru servire – cascaval ras

Mod de preparare Paste cu ciuperci

  1. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.
  2. Ciupercile se spala , se taie felii si se prajesc in ulei incins.
  3. Se adauga ceapa taiata marunt , amestecam si se lasa pana se caleste bine.
  4. Intr-o cratita se topeste untul la foc mic , se adauga laptele,  smantana si amestecam bine.
  5. Se adauga ciupercile cu ceapa, pastele fierte, sare si piper dupa gust.
  6. Se amesteca usor si se lasa pe foc , cca 1 min.
  7. Amestecam cu grija astfel incat pastele sa fie cuprinse de sos.

Se servesc fierbinti presarate cu mult cascaval. Dupa preferinta se poate adauga si  marar proaspat maruntit.

Pofta Buna!

Paste cu ciuperci, 4.4 out of 5 based on 14 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.4 (14 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress