Acasa / Retete culinare / Pasta de peste

Pasta de peste

Ingrediente

300 gr hering, 1 ceapa, 100 gr unt, zeama de la o lamaie,  piper si sare dupa gust.

Mod de preparare

  1. Pestele se curata de intestine, se inlatura capatana si se spala. Se taie in bucatele micute.
  2. Intr-o tigaie topim untul, adaugam pestele  iar peste 1 min  si ceapa .
  3. Se amesteca si se lasa pe foc  cca 10 min .
  4. Compozitia obtinuta se lasa cateva momente sa se racesca, apoi se pune intr-un blender impreuna cu zeama de lamaie si mixam.
  5. Dupa ce obtinem o pasta omogena se  adauga sare si piper dupa gust.

Se serveste la obtinerea de aperitive.

Pofta buna!



Pasta de peste, 4.3 out of 5 based on 6 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.3 (6 voturi)

2 comentarii

  1. Argentina Malcea

    Delicioasa

    VA:F [10.0.0_1159]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Argentina Malcea

    Este  foarte  buna  pentru  cine  mananca  sanatos

    VA:F [10.0.0_1159]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress