Acasa / Retete culinare / Pasta de masline

Pasta de masline

Ingrediente Pasta de masline

300 gr masline negre fara samburi, 3 linguri ulei, 5 catei de usturoi, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare Pasta de masline

  1. Se pun toate ingredientele (fara sare si piper ) intr-un robot si se mixeaza pana devin  o pasta  omogena. Se adauga sare si piper dupa gust.
  2. Pasta de masline negre se serveste ca aperitiv pe suport de paine (felii de bagheta).
  3. Se pastreza la frigider  intr-un borcan cu capac, maxim 3 zile .

Pofta Buna!

 

Pasta de masline, 4.6 out of 5 based on 10 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.6 (10 voturi)

Vezi si alte retete delicioase

  • Aperitiv cu icre si maslineAperitiv cu icre si masline Ingrediente Aperitiv cu icre si masline Pentru 12 buc: 300 gr foietaj , 1 ou, 1 lingurita […]
  • Pate de naut cu susanPate de naut cu susan Nautul este o leguminoasa plina de fibre, vitamine si minerale esentiale pentru organismul uman. In plus, […]
  • Pastrama rapida de puiPastrama rapida de pui Ingrediente Pastrama rapida de pui 1 piept de pui dezosat , 5 catei de usturoi, 1 lingura zahar, 1 […]
  • Aperitiv cu sunca si cascavalAperitiv cu sunca si cascaval Ingrediente Aperitiv cu sunca si cascaval 8 felii cascaval , 7 felii de sunca presata, 40 gr unt, piper, […]
  • Rulada de cascavalRulada de cascaval Ingrediente Rulada de cascaval 450 gr cascaval, 100 gr muschi de porc feliat, 1 ardei gogosar in […]
  • Conopida paneConopida pane Ingrediente Conopida pane 1 conopida potrivita,  3 oua, sare si piper dupa gust,  faina si pesmet, ulei […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress