Acasa / Retete culinare / Pasta de masline

Pasta de masline

Ingrediente Pasta de masline

300 gr masline negre fara samburi, 3 linguri ulei, 5 catei de usturoi, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare Pasta de masline

  1. Se pun toate ingredientele (fara sare si piper ) intr-un robot si se mixeaza pana devin  o pasta  omogena. Se adauga sare si piper dupa gust.
  2. Pasta de masline negre se serveste ca aperitiv pe suport de paine (felii de bagheta).
  3. Se pastreza la frigider  intr-un borcan cu capac, maxim 3 zile .

Pofta Buna!

 

Pasta de masline, 4.6 out of 5 based on 10 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.6 (10 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Rulada de cascavalRulada de cascaval Rulada de cascaval este un aperitiv aspectuos, usor de preparat si foarte gustos. Poate fi umpluta cu […]
  • Aperitiv cu icre si maslineAperitiv cu icre si masline Ingrediente Aperitiv cu icre si masline Pentru 12 buc: 300 gr foietaj , 1 ou, 1 lingurita […]
  • Pastrama rapida de puiPastrama rapida de pui O alternative mult mai gustoasa si sanatoasa la mezelurile din comert, pastrama de pui este usor de […]
  • Pate de naut cu susanPate de naut cu susan Nautul este o leguminoasa plina de fibre, vitamine si minerale esentiale pentru organismul uman. In plus, […]
  • Aperitiv cu sunca si cascavalAperitiv cu sunca si cascaval Ingrediente Aperitiv cu sunca si cascaval 8 felii cascaval , 7 felii de sunca presata, 40 gr unt, piper, […]
  • Conopida paneConopida pane Ingrediente Conopida pane 1 conopida potrivita,  3 oua, sare si piper dupa gust,  faina si pesmet, ulei […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress