Acasa / Retete culinare / Pasta de jumari

Pasta de jumari

Pasta de jumari, un aperitiv delicios,  mai ales  in perioada Sarbatorilor de Iarna.

 

Ingrediente Pasta de jumari

300 gr jumari , 1 ceapa rosie de marime medie, piper , sare  si boia de ardei dupa gust.

 





Preparare Pasta de jumari

Jumarile se trec prin masina de tocat carne.

Pasta obtinuta se pune intr-un bol , adaugam ceapa taiata marunt, sare, piper si boia dupa gust.

Amestecam bine ingredientele pana obtinem o compozitie omogena.

Pasta de jumari se pune intr-un borcan inchis ermetic si se pastraza la frigider.

Se serveste ca aperitiv , cu paine prajita si muraturi.

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pasta de jumari, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (1 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Salata orientalaSalata orientala Ingrediente Salata orientala 1 kg cartofi ( de preferat cu coaja rosie ), 1 ceapa, 1 legatura patrunjel , […]
  • Prajitura SemilunaPrajitura Semiluna Ingrediente Prajitura Semiluna 5 oua, 100 gr unt, 100 gr zahar pudra, 1 varf cutit praf de copt, 200 gr […]
  • Pasta de maslinePasta de masline Ingrediente Pasta de masline 300 gr masline negre fara samburi, 3 linguri ulei, 5 catei de usturoi, sare si […]
  • Dulceata de afineDulceata de afine Ingrediente Dulceata de afine - 6 borcane -400 gr 1.2 kg zahar, 1.5 kg afine Mod de preparare Dulceata de […]
  • Aperitiv Dovlecei cu branzaAperitiv Dovlecei cu branza Ingrediente Aperitiv Dovlecei cu branza 1 dovlecel mai mare, sare si piper dupa gust, cateva picaturi de […]
  • Dovlecei pane cu usturoiDovlecei pane cu usturoi Ingrediente Dovlecei pane cu usturoi 1 dovlecel crud (dimensiune 25-30 cm), ulei pentru prajit , 100 gr […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress