Acasa / Retete culinare (pagina 252)

Retete culinare

Paste cu cascaval

Ingrediente 200 gr paste colorate , 2 rosii, 1 ceapa rosie, 30 gr smantana, 2 galbenusuri, 50 ml ulei porumb, marar, sare, 30 gr cascaval. Preparare Pastele se fierb in apa cu sare si putin ulei. Ceapa se taie fideluta, se caleste in ulei, apoi se adauga rosiile rase. Se ...

Citeste »

Sarmale de post

Ingrediente 3 verze murate, 200 gr orez, 50 gr pasta de tomate, 400 gr ciuperci, 4 cepe, 100 ml ulei, 3 morcovi, marar verde, marar uscat, boabe de piper negru. Preparare Ceapa se toaca pestisori, si se caleste in uleiul incins. Se adauga ciupercile taiate, morcovul ras, si apoi orezul. ...

Citeste »

Mancare de masline cu praz

Ingrediente 200 gr masline, 2 buc praz, 1 ceapa, 2 rosii proaspete, 25 gr faina, patrunjel verde, 80 ml ulei, sare. Preparare Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei, se adauga prazul taiat rondele, rosiile taiate cubulete si se lasa 5 min. Se adauga apoi maslinele si se ...

Citeste »

Mancare de urzici

Ingrediente 1 kg urzici, 40 gr orez, 1 ceapa, 30 ml, 20 gr faina, sare. Preparare Urzicile se spala in multe ape. Se pun in apa clocotita cu sare. Dupa 5 min se schimba apa, urzicile se scot pe un blat de lemn si se taie marunt. Se pune alta ...

Citeste »

Gustare „Asorte”

Ingrediente 2 rosii, 5 felii sunca presata, 100 gr cascaval, masline, castravete verde, salata verde. Preparare Rosiile se taie in doua zig-zag, cascavalul feliute. Se aseaza salata verde pe platou si peste ea sunca presata, rosiile, maslinele si cascavalul. Servire Se serveste ca aperitiv.

Citeste »

Supa de pui

Ingrediente 1 kg carne de pui( tacamuri), 1 morcov, 1 ceapa, sare, condimente, patrunjel verde. Preparare Se pune carnea la fiert, se spumeaza, se lasa la fiert. Se adauga morcovul si ceapa. Cand carnea este fiarta o scoatem intr-un bol, apoi si legumele. Carnea se dezoseaza, morcovul se taie cubulete ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress