Acasa / Retete culinare / Oua umplute cu verdeata

Oua umplute cu verdeata

Ingrediente

8 oua, 1/2 legatura marar, 1/2 legatura patrunjel, sare si piper dupa gust, 150 gr maioneza de casa, capere din saramura.

Mod de preparare

  1. Ouale se spala , se dezinfecteaza si le fierbem  timp de 15 minute.
  2. Le scoatem cu o lingura si le clatim sub jet de apa rece.
  3. Se indeparteaza coaja si pielita din interior apoi le taiem in doua, pe lungime.
  4. Se scot galbenusurile si se pun intr-un bol.
  5. Albusurile se pun pe un platou cu salata verde.
  6. Maioneza de casa se amesteca cu piper, mustar ,  sare dupa gust , marar si patrunjel taiate marunt.
  7.  Compozitia formata se pune intr-un pos cu sprit si umplem  ouale apoi le decoram cu capere.

Pofta Buna!

oua-umplute-cu-verdeata

Salvează

Oua umplute cu verdeata, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (1 voturi)
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress