Acasa / Retete culinare / Oua umplute cu pate

Oua umplute cu pate

Ingrediente Oua umplute cu pate

6 oua, 100 gr pate de porc, 1 lingura maioneza, 1 varf cutit  boia dulce de ardei,  sare si piper dupa gust.

Mod de preparare Oua umplute cu pate

  1. Se fierb ouale tari si se lasa la racit in apa rece, cateva minute . Curatam ouale, le taiem in jumatati si scoatem galbenusurile.
  2. Intr-un bol punem pateul, maioneza, 2 galbenusuri, boia de ardei dulce, sare si piper, dupa gust si amestecam pana obtinem o pasta cremoasa.
  3. Cu ajutorul unui pos cu sprit umplem fiecare jumatate de albus cu pasta obtinuta. Se aseaza pe un platou cu salata verde si rosii.

Se servesc ca aperitiv.
Pofta Buna!

Oua umplute cu pate, 4.5 out of 5 based on 11 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.5 (11 voturi)

Vezi si alte retete delicioase

  • Oua umplute cu somonOua umplute cu somon Ingrediente Oua umplute cu somon 150 gr somon, 30 ml ulei pentru prajit , 6 oua , cateva picaturi zeama de […]
  • Oua umplute cu pasta de pesteOua umplute cu pasta de peste Ingrediente - Oua umplute cu pasta de peste 8 oua Pasta de peste: 1 cutie ton bucati in ulei, 1 […]
  • Oua umplute cu branza si ceapa verdeOua umplute cu branza si ceapa verde Ingrediente Oua umplute cu branza si ceapa verde 6 oua,  3 linguri branza dulce,  2 fire de ceapa verde, 3 […]
  • Oua umplute cu verdeataOua umplute cu verdeata Ouale umplute reprezinta un aperitiv apreciat de romani, in special la ocaziile festive si sarbatorile […]
  • Pui cu susanPui cu susan Ingrediente Pui cu susan 1 piept de pui dezosat, 2 oua, 3 linguri de  faina, 150 gr susan, sare si piper […]
  • Pasta de maslinePasta de masline Ingrediente Pasta de masline 300 gr masline negre fara samburi, 3 linguri ulei, 5 catei de usturoi, sare si […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress