Acasa / Retete culinare / Oua umplute cu pasta de peste

Oua umplute cu pasta de peste

Ingrediente – Oua umplute cu pasta de peste

8 oua

Pasta de peste: 1 cutie ton bucati in ulei, 1 lingurita icre crap, 50 gr unt, sare si zeama de lamaie  dupa gust.

Decor: morcov fiert, masline, patrunjel verde.

Mod de preparare

  1. Se fierb ouale tari,  dupa ce s-au racit, se curata de coaja  si se taie in lung.
  2. Se scoate cu grija galbenusul din albus, fara ca albusul sa se sfarame .
  3. Galbenusurile fierte pot fi folosite la obtinerea maionezei de casa.
  4. Intr-un blender se adauga bucatile de ton cu  uleiul din conserva  si  icrele.
  5. Se mixeaza cca 1 min apoi adaugam  untul la temperatura camerei, sare si zeama de lamaie.
  6. Se mixeaza pana obtinem o pasta omogena, cremoasa.
  7. Se umplu apoi jumatatile de oua cu pasta obtinuta  si  se asaza pe un platou cu salata verde.
  8. Se decoreaza cu felii de masline , cubulete de morcov fiert si patrunjel proaspat.
  9. Se servesc ca aperitiv .

Pofta Buna!

Oua umplute cu pasta de peste, 5.0 out of 5 based on 5 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (5 voturi)

Vezi si alte retete delicioase

  • Oua umplute cu branza si ceapa verdeOua umplute cu branza si ceapa verde Ingrediente Oua umplute cu branza si ceapa verde 6 oua,  3 linguri branza dulce,  2 fire de ceapa verde, 3 […]
  • Oua umplute cu pateOua umplute cu pate Ingrediente Oua umplute cu pate 6 oua, 100 gr pate de porc, 1 lingura maioneza, 1 varf cutit  boia dulce de […]
  • Oua umplute cu somonOua umplute cu somon Ingrediente Oua umplute cu somon 150 gr somon, 30 ml ulei pentru prajit , 6 oua , cateva picaturi zeama de […]
  • Tartine calde cu ficatei de puiTartine calde cu ficatei de pui Ingrediente 10 felii de bagheta alba, 3 rosii, 5 ficatei prajiti, patrunjel verde, 10 felii de mozarella, […]
  • Oua umplute cu verdeataOua umplute cu verdeata Ouale umplute reprezinta un aperitiv apreciat de romani, in special la ocaziile festive si sarbatorile […]
  • Aperitiv cu branzaAperitiv cu branza Ingrediente Suport : 1 castravete taiat rondele Umplutura: 100 gr branza proaspata,  1 lingura smantana, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress